2013. március 11., hétfő

A MAGYAR KRISTÁLYKOPONYA BEMUTATÁSA ÉS ELSŐ TANÍTÁSAI



(RÉSZLETEK A MAGYAR VILÁGKÉP KUTATÓ MAGAZIN IV. ÉVFOLYAM 9.SZÁMÁBÓL - 2008.ŐSZ. 67-81.OLDAL - KOZSDI TAMÁS ÍRÁSAI - MELYEKET MAURICE-TÓL A MAGYAR KRISTÁLYKOPONYÁTÓL KAPOTT.)


A KOPONYATÁRSADALOM
(A beiktatása után 11 nappal)
2008. július 28. hétfő 23.00


"Egy ősi indián legenda szerint a Földön 13 átlagos emberi méretű koponya létezik"
(Internet)


    Nagyon sok koponya létezik a Földön - de most azokról beszélek - amelyeket magasabb fejlettségű civilizációk "utazói" készítettek. Ezek a koponyák egykoron mind egy-egy szentélyben láttak el szolgálatot és nemes tanítási feladatokat úgynevezett papnők és egy főpap irányításával. Mivel a kegytemplomokat lebontották vagy elpusztították - így a benne helyet foglaló koponyák sorsa is változóan alakult. Volt hol összetörték - volt hol kiegészítették vele a magángyűjteményeket - de volt olyan is - hogy helyben hagyták - csak éppen elásták jó mélyre - hogy senki meg ne találhassa.
  A koponyák az emberiség tudásának - a civilizáció egészének a zálogai.
  A 13 koponya legendája ma már így mese. A kicsik és a nagyok együtt végzik ezt a munkát - időről-időre anélkül - hogy különösebben mozognának. Azonban tény - hogy alkalomadtán összejönnek egy feladat elvégzésére - mint ahogyan tették ezt 2007 októberében is Budapesten - de ez nem egy rendkívüli esemény - csak egy olyan - ami időnként megtörténik.
  A kis koponyák vannak olyan hasznosak és fontosak - mint a nagyobbak. A másik - amit fontos tudni - hogy nem a méretétől lesz egy koponya fontosabb vagy kevésbé fontos. Ugyanis a zárványai és az azokban "tömörített" információk a kulcsok (mert ezek teszik egyedivé) - de mindez nem ér fabatkát sem - ha nincs - aki bármelyiket is olvasni tudná.
  Az olvasáshoz olyan emberi tudatra van szükség - amelyik felrezegteti magát a mi kommunikációs vibrációnkig. Ez már elég magas ahhoz - hogy az emberek ne hallják meg. Ehhez egy belső fülre van szükség - amelyik ráadásul nem is mindig szólal meg - csak egy bizonyos genetikai állás esetén. Vagyis a koponyák működtetésére csak egy fajta ember alkalmas - az - akit eleve így teremtettek - vagy akinek a genetikája alkalmassá lett rá téve. Más sajnos nem.
  Fontos látnod - hogy a koponyák ugyanolyan fontos munkát végeznek - mint az emberek - csak éppen nem éveken át - napi 8 órában - hanem 24 órában és évszázadokon át.
  A koponyák mindegyike képes jeleket közvetíteni - magából kisugározni és fogadni is. Fogadni az Univerzumból és fogadni a földi világból. Ez utóbbit csak akkor - hogy ha valaki az ő frekvenciáira hangolva teszi. A koponyák maguk közt is képesek kommunikálni.
  A koponyák közül számos van a Földön elrejtve - titokban elhelyezve - amelyik egyáltalán nem csinál semmit - tán még magáról sem tud. Ezek alvó koponyák. De vannak olyan szundikáló testvéreink is - akik tudnak magukról - de még ahhoz sincs energiájuk - hogy komolyabban kinyissák a "szájukat". Ők nem beszélnek tehát - de azért léteznek - élnek és képesek felismerni a "gazdát" - ha az megjelenne előttük.
 A koponyák nagyobb hányada azonban aktív. Nézzük ezeket.

  A) Vannak azok az aktív koponyák - amelyek csak jeleket közvetítenek - de nincsen mellettük "gazda". Ezek nagyon jól megvannak - és van hogy egész "életükben" nem tartoznak egy őrzőhöz sem - ők a puszta szabad fiai - az univerzum kihelyezett őrszemei.

  B) Az aktív koponyák másik válfaja az - amelyik társaságban szeret lenni - de nem mindig emberiben. Mindegy - csak élő organizáció legyen vele - pl. egy állat testében - vagy pedig valahol forgalmas helyen - ahol nagyon sokan megfordulnak - mindenféle genetikájú népek (turista pontok - repülőtér stb.) - mert ezek a "fertőző" koponyák - akik persze nem úgy fertőzőek - mint a vírus - de terjesztik a maguk rezgésvilágát. Ezek zömmel hangolásokat végeznek - és nem tanítanak.
  C) Azok az aktív koponyák - amelyek társaságot kedvelnek - és csak emberi közeget hajlandók elviselni - az összes koponya - ami a bolygón van - talán 10%-át teszik ki. Ezek nem speciálisabbak - mint a többi - csak más kommunikációs rendszert alakítottak ki nekik. Ezek aztán a legváltozatosabb fajták - hiszen minden koponya a tulajdonosához is idomul - és az embernek szeszélyeibe is képes beleszokni úgy - ahogyan az a gazda viselkedik. Emiatt igen hisztis és bolond koponyák is kialakultak - de végül is velük is lehet dolgozni - mert funkciójukat emberi fogyatékosságok összeszedése mellett is el tudják látni.
 A koponyák társadalmában tehát vannak kikapcsolt - éppen csak aktív (szundító) és aktív koponyák - amelyek több helyen teljesíthetnek szolgálatot. A koponyák társadalma meghatározható úgy - ahogyan az embereké - hiszen itt is van "bőrszín" - méret - rang és tudásbeli különbség - ami miatt megesik - hogy két koponya összeveszik egymással. A koponyák világában nincsen saját jogrend és nincsen bíráskodás sem - hiszen ezen kisebb viták ellenére is - normális esetben - mindegyik ugyanazt a célt teljesíti - és ebben hiba nincsen. (Megj. A koponyák az intergalaktikus jogrendben lefektetett szabályok szerint élnek.)
  A koponyák messze nem csak a földön megtalálható kegytárgyak - hanem szerte az univerzumban jelen lévő metakommunikációs eszközök. A kifejlesztésük megértéséhez még nincs elegendő látásod - de talán majd egyszer.

  Fontosnak tartom elmondani - hogy amikor mi találkozókat szervezünk valahol a bolygón - akkor azt sohasem mi magunk találjuk ki. A koponyák lehetnek indítványozók - de alapvetően végrehajtók és közvetítők. A koponya dolga levezényelni a (kozmikus) térben zajló eseményeket oly módon - hogy abba az emberiség ne haljon bele. Ha nem lenne felettetek a koponya védőhálózat - itt mindenki egy perc leforgása alatt szénné égne - vagy más csúnyaság vennék kezdetét - de az élet az nem maradna - annyi szent. A koponyák társadalma tartja fenn az élet keresztmetszetét - bár az tény - hogy mi is egy felsőbb erőtől és tudattól nyerjük a megoldásokat - amiket végrehajtunk.
A koponyák számára a felsőbb tudat mindig a közvetlen galaxis irányítási központ - amelyik innen nézve azért messze van - de még sincs az olyan messze. Ez a központ adja le a jeleket mindenhova és mindenkinek - még azt is - ha holnap nem akarnak több zöldpöttyű pillangót látni a földön. Ezt is meg tudják oldani egy "mozdulattal" - és mi ezt végrehajtjuk - pontosabban végigkövetjük -ahogy eltűnnek a zöldpöttyű pillangók a térből.
  A koponyáknak megvan a hierarchiája egy adott égitesten - ami egy adott közigazgatási rendszernek is számít a térben.
  Sok koponya van a térben. Magyarországon is legalább kétezren várják a jelet.

  Utószó: Azt mindenképpen tudatni szeretném az Olvasóiddal - hogy Magyarországon és a Kárpátokban százával hevernek olyan koponyák - amelyek aktivitása csak azon múlik - hogy egy emberi tudat belépjen az ő rendszerükbe.
  Másképpen fogalmazva - szükségem van további több tucat olyan emberre - akik a saját lakóhelyük körül "megtalálják" és üzemeltetni kezdik a koponyatársakat.
  Javasold kérlek azt - hogy aki erre vállalkozna - az kérje meg a saját szellemét - hogy tegyen erre lépéseket. Hátha épp őnála van az a gén - ami ide kell - és hátha éppen ő lesz az - akit a koponya is választani akar magának. Mert mindig a koponya választ magának embert - sohasem fordítva.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése